Big Brother 4 - емо, жрица, инвалид, рапър...

Всички те ще се борят за 300 000 лв.
3 сеп 2008 10:45,
102
Big Brother 4 - емо, жрица, инвалид, рапър...
Снимка: Нова телевизия

Голямата парична награда за участника, който успее да победи съквартирантите в риалити-формата Big Brother 4, ще бъде 300 000 лева.

Това съобщиха от Нова телевизия с обещанието, че до края на седмицата ще бъде обявена и стартовата дата на шоуто.

За момента са ясни двамата водещи на продукцията - Милен Цветков на дневните лайфове и Венета Райкова - на късното токшоу "Малката сестра".

Освен това, ясно е, че къщата на Big Brother 4 се намира в местността "Умни дол" до Нови хан, че част от нея ще бъде на два етажа и че тя ще бъде готова до 10 септември.

Слуховете вече вкараха в къщата емо, проститутка, инвалид и рапър.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
0
 
! Отговори
Момче на 20 преди 15 години
На МеН пЪк Си Ми ХаРеСвА и Ще Го ГлЕдАм НаПуК нА пСеВдОиНтЕлЕкТуАлЦи КаТо ВаС.
20
1
 
0
 
! Отговори
Ава преди 15 години
Тези 300 000 лв ще бъдат събрани в края на предаването от смс-ите, които ще им пращат глупави хора. Чудя се Нова телевизия, след като е толкова богата, вместо да раздава крупни суми за дивотии и простотия, които привличат всичката *** и *** на България, защо не дарява пари за операции и лечение на болни деца? Непрекъснато има призиви за помощ за такива малки ангелчета, но не! Ние ще даваме пари на циркаджии!
19
1
 
0
 
! Отговори
ss преди 15 години
Кой нормален би се снимал там,по дяволите!!!....
18
1
 
0
 
! Отговори
хейтера преди 15 години
брадъра е такава гнус, ама простия народ няма да си пусне дискавъри много ясно, предпочита да гледа излагацийте на дебел *** в женски дрехи, застаряваща звезда от соц. филм (тъз е най-противната дъртачка на балканите), селски бек от Гълъбово или стриптизьор-***. Ей боже, прибери си версийте...
17
1
 
0
 
! Отговори
нямазначение преди 15 години
.... и най-обикновен п......ст.
16
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Забранети ги със закон - всички тези предавания! Защо не съберете в къщата една тайфа скинари и още една тайфа *** и така предаването ще приключи максимално бързо и ефектно. Гаранция за качество. Ще се помни дългоооо, длгооооо време!
15
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
кво са 300 000лв тия луди ли са кой ще се пъне за такива пари толкова време. и като им словат глоби накрая за победителя ще остане дедовия на симеончо.
14
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Хахах това данеби да беше оня гей-наркомански стил. Тцтц пак някой ще гледат к_у_р_в_и и наркомани :D
13
1
 
0
 
! Отговори
s преди 15 години
Да вкарат и тризначките та простотията да е пълна :)
12
1
 
0
 
! Отговори
CUBA LIBRE преди 15 години
ЗА ДА БЪДЕ ОЩЕ ПО - МАЛОУМНО ПРЕДАВАНЕТО ДА ВКАРАТ В НЕГО И ЗАТВОРНИК (по възможност ***); ШИЗОФРЕНИК; ЕСКИМОС; НАРКОМАН ОТ КОМУНА; КЛОШАР; БРАТОВЧЕД МИ И ЛИЛИ ИВАНОВА!!! АБЕ КАК СЕ ДОПУСКА ДА СЕ ИЗЛЪЧВА НЕЩО ПОДОБНО В НАЦИОНАЛНИЯ ЕФИР И НАВСЯКЪДЕ ДА СЕ ГОВОРИ ЗА ТОВА - СРАМ, СРАМ И ПРОСТОТИЯ!!!
11
1
 
0
 
! Отговори
j преди 15 години
ДА.....всичко е един "добре" режисиран театър по плосък американски образец!
10
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ми много ясно ,че ще избират само. Все пак нали накрая трябва техен човек да вземе наградата. Както Здравко се оказа приятел на Ники Тупарев ,който преди това често отсядал в хотела му го вкара в първото издание на Биг Брадър и накрая спечели наградата !! След това във третия пък жена му спечели без да е Вип бе вкарана в шоуто. Във втория пък спечели пак техния човек Миро, които играеше предварително нарисуван сюжет в който уж няма жена а всъщност жена му ,която "УЖ" не изневерява реши пред камерите да се натиска с наркомана. И за награда за изживения стрес и цирка Нова подари наградата на Миро. При Виповете тъй като Венета остана единствената от Нова ТВ и бе отхвърлена от останалите Випове и Учасници в Вип Брадър тя остана приятел само с Здравко и жена му както и мъжа си Тишо. Естествено не закъсняха и наградите веднага след шоуто когато демонстративно Виповете си тръгнаха оставяйки Здравко и Венета с половинките им сами в студиото Венета СПЕЧЕЛИ 100 000лв. от Сделка или Не ,което си бе награда за участието и във Вип Брадър. За всеки стана ясно ,че това е предварително режисиран подарък и нещо компенсация. Нова Тв си спечели и реномето на Телевизия ,която нагласява своите шоута смучейки левчета от зрителите подканяйки ги да пускат скъпи и прескъпи ЕсЕмесчета..
9
1
 
0
 
! Отговори
sve преди 15 години
Аз лично не го гледам, не ми е забавно и затова не разбирам коментари от сорта "как може да се правят такива неща, няма ли морал...." и пр. пр. , що се пениш бе народе, като ти се не гледа - ами не гледай, щом го правят, значи има и аудитория, псевдо моралисти бол!
8
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Abe tva e 4alga izpulnitel ,a ne rap !
7
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Номер 2 какво имаш против инвалидите?
6
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
merilo za umstvenia bagaj na horata ,koito go gledat
5
1
 
0
 
! Отговори
Johnny ATAKISTA преди 15 години
Е.*** помията. Събират пълните помиари и *** и дай да българина да гледа сеир докато си пие ракията! Идилия.
4
1
 
0
 
! Отговори
Gigi преди 15 години
dano da stane ne6to i da se provali predavaneto.........ne mi se gledat tapotii
3
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
emi prostitutkata 6e im razkaje igrata :D dano da ima nqkoi koito da i se vyrje na akyla... pone da se nagledame na pezi :D
2
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ей това вече е направо гавра, пълна порнография! И инвалид вкарали, че вкарайте и два-три трупа за облекчаване на нуждите. *** с ***. Имам чувствоти, че с нарастването номера на предаването нещата стават все по долнопробни. Това си е експиримент с морала на нацията. Телевизията трябва със закон да я забранят вече, защото това не е никаква свобода на словото и печата, нещата са по зле от тоталитарно време. Няма никаква свобода, всичко и илюзия